Menu Spumante Rotterdam 24 september

Maximaal aantal deelnemers: 40 (100% geboekt)


Menu Spumante: veertiende editie


Op donderdag 24 september organiseren we de veertiende editie van Menu Spumante met hét Italiaanse restaurant van Rotterdam; Pasta Genova!

 

Wat kun je verwachten? Zeven gangen uit de keuken van Pasta Genova gecombineerd met zeven verschillende bijpassende bubbels. Een avond vol met verrassende combinaties, authentieke Italiaanse gerechten en natuurlijk bij elke gang een andere bubbel die wij speciaal hebben geselecteerd. Naast verschillende prosecco's, zullen Franciacorta en TrentoDoc aan bod komen.


Meer weten over Menu Spumante? Lees wat culinair blogger Anne-Wies van Oosten van de tiende editie van Menu Spumante vond!


In Nederland is het natuurlijk totaal niet gebruikelijk om een bubbel met de maaltijd te combineren, maar in Italië weten ze dat mousserende wijn en eten heel goed samen kunnen gaan - als er maar goed over nagedacht is door mensen die de wijn en de gerechten kennen.

Je wordt dus een avond compleet in de watten gelegd, maar je gaat ook nog iets leren over mousserende wijn! Naast een algemene introductie over de verschillende manieren om mousserende wijnen te creëren, ontvang je bij elke wijn een uitleg over de specifieke eigenschappen van de wijn, het verhaal en filosofie van de wijnboer waar wij mee werken en waarom wij juist deze wijn importeren.


Vroegboekvoordeel 

Wees snel met boeken, want op die manier kun je geld besparen! De kosten:

  • Boeken voor 06 september: € 75,-
  • Boeken voor 13 september: € 80,-
  • Prijs vanaf 13 september: € 85,-

Deze prijs is per persoon en inclusief een zevengangendiner, zeven proefglazen bijpassende bubbels, een aperitief bij ontvangst, karaffen water en koffie.


Aanvang 19:00 uur. Houd er rekening mee dat het volledige menu tot 23.00 uur zal duren.
Boeking

*  Verplicht

Bedrijf
Aanhef
Voornaam
 *
Achternaam
 *
E-mailadres
 *
Aant. deelnemers
Mobiel nummer
 *
Geboortedatum
 *
Factuuradres
 *
Postcode
 *
Stad
 *
Land
 *
Opmerkingen
 Nieuwsbrief ontvangen
Bedrag in euro's
Betaalmethode
iDeal


ERROR: Booking has reached capacity. Please choose a different booking.