Alle details van een Proseccoparty

Hoe werkt een Proseccoparty

Bij bestelling van de proseccoparty-box, wordt je automatisch ingeschreven voor ons partnerprogramma. Je ontvangt een e-mail met inloggegevens voor jouw persoonlijke partnerpagina op proseccoslijterij.nl.

De proeverijdoos wordt bij je thuisbezorgd en bevat vijf verschillende flessen prosecco, een uitleg per fles, een suggestie voor de beste volgorde om ze in te proeven en een pak proefkaakjes (om de smaak neutraal te houden en dus goed te kunnen proeven). Proefformulieren met een puntensysteem.

Alles wat je nodig hebt om een geslaagde proeverij te houden, heb je dus in huis; nu je vrienden nog! Je kunt tot 12 mensen uit één fles laten proeven als je enigzins zuinig schenkt. Zorg dat je mensen uitnodig met serieuze interesse, zodat de kans groot is dat jij je investering terugverdient. Je kunt natuurlijk ook overwegen om een kleine bijdrage voor de proeverij te vragen.

Maak er een gezellige avond van en zorg ervoor dat je vrienden ervan bewust zijn dat ze de prosecco via jou kunnen bestellen. Dit doen ze door via jouw persoonlijke partnerlink prosecco in onze webwinkel te bestellen. Deze link vind je terug op je persoonlijke pagina en in de bevestigings e-mail. Elke bestelling via jouw persoonlijke link wordt automatisch geregistreerd, vervolgens ontvang jij 10% van de waarde van de bestelling. Hoe meer mensen er dus kopen naar aanleiding van jouw proseccoparty, hoe meer geld je verdient!

Je kunt ook kiezen voor een uitbetaling in cadeaubonnen van De Proseccoslijterij: je ontvangt dan een bonus van 50%! Uitbetaling vindt plaats op jouw verzoek en bij een minimum gespaard bedrag van € 10,-.

Voorbeeld

Je organiseert een proseccoparty voor 10 mensen. Jouw unieke pagina wordt bij 7 bestellingen gebruikt. Deze bestellingen hebben een gemiddelde waarde van € 100,-. De totale orderwaarde is dan 7 keer € 100,- is € 700. Jouw tegoed is dan dus € 70,- (10% van de omzet). De doos heeft je € 89,- gekost en zo heb je dus een proseccoparty georganiseerd voor € 19,-.

Je kunt ook kiezen voor een uitbetaling in cadeaubonnen: je krijgt dan een bonus van 50% bovenop de € 70,- en dus krijg je cadeaubonnen ter waarde van € 105,-. Zo heb je dus al een winst van € 16,- op jouw proseccoparty. Je kunt natuurlijk ook overwegen om een kleine bijdrage voor je proseccoparty te vragen zodat je nog sneller uit de kosten bent.

Je tegoed wordt op jouw verzoek overgemaakt of in cadeaubonnen uitgekeerd bij een minimum uitstaand bedrag van € 10,-.

Inloggen op je partneraccount


Bestel de Proseccoparty-box


Like ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Instagram foto's