Nieuws van De Proseccoslijterij

Nieuwsbrief 18: Malibràn Ruio Brut nr 1 prosecco van Bubbles on the Beach!

Nieuwsbrief 18: Malibràn Ruio Brut nr 1 prosecco van Bubbles on the Beach!

Title

Malibràn Ruio Brut nummer 1 prosecco van Bubbles on the Beach!

Main
 

Beste lezer,

Tijdens Bubbles on the Beach - hét evenement voor mousserende wijnen is één van de merken van De Proseccoslijterij in de prijzen gevallen!

De Malibràn Ruio Brut heeft een tweede plaats behaald bij de publieksverkiezing van de beste aanwezige wijn. Een mooie prestatie tussen 64 mousserende wijnen uit alle delen van de wereld! Met deze tweede plek is Ruio de hoogst scorende prosecco tijdens Bubbles on the Beach.

Bubbles on the Beach is een jaarlijks terugkerend evenement van het toonaangevende magazine Perswijn. Lees het bericht van Perswijn hier.

Tot ziens op proseccoslijterij.nl!

 

Zelf de winnaar proeven?

Laatste kans proeverij Amsterdam

Left column Right column
 

Benieuwd waarom de Malibràn Ruio DOCG Brut in de prijzen is gevallen? Bestel dan nu een proefdoos Malibràn met twee flessen Ruio en vier andere kwaliteitsprosecco’s.

Ook de andere wijnen van Malibràn zijn al veelvuldig in de prijzen gevallen tijdens proeverijen in Italië en ver daar buiten. Met een proefdoos bepaal jij je eigen winnaar! En deze week kost deze proefdoos slechts € 99,- inclusief een proseccostop als je betaalt met iDeal.

Aanstaande zondag 4 september organiseren we samen met Restaurant Paerz weer een uitgebreide proseccoproeverij.

Wil je meer te weten komen over prosecco? Ben je benieuwd welke uiteenlopende soorten prosecco er te koop zijn? En wil je weten wat jouw smaak hierin is? Kom dan zondag naar onze proeverij! Na deze middag mag je jezelf met recht een prosecco-expert noemen.

Footer
{tag_unsubscribe}
Problemen met het bekijken van deze e-mail? {tag_viewinbrowser}

Reacties op dit nieuwsbericht

Reageren

Geef ons je mening over dit bericht
Captcha Image