Menu Spumante Rotterdam - Zaterdag 24 november

Maximaal aantal deelnemers: 30 (100% geboekt)


Terug van weggeweest: Menu Spumante 2.1 - vijftiende editie


Vaak ontvingen wij het verzoek wanneer we weer een Menu Spumante zouden gaan organiseren. Dat doen we natuurlijk graag, maar daarvoor heb je wel een chef nodig die (onze) mousserende wijnen begrijpt. Toen belde Marco om te vertellen dat hij samen met Nathalie een nieuw restaurant heeft geopend, en graag weer als vanouds bij Pasta Genova, met ons een menu Spumante wilde organiseren. Als een oud team weer compleet is, dan is de planning natuurlijk snel gemaakt!

Op zaterdag 24 november organiseren we weer een Menu Spumante met beproefd concept, maar op een nieuwe locatie: Ristorante La Punta - hét nieuwe Italiaanse restaurant van Rotterdam!

 

Wat kun je verwachten? Een avond in tien bedrijven.

  • Ontvangst met een bruisend aperitief
  • Zeven gangen uit de keuken van La Punta gecombineerd met zeven verschillende bijpassende mousserende wijnen van Bubbles by Bruud.
  • Een spoom
  • Koffie of thee als afsluiting
Wij beloven een avond vol met verrassende combinaties, authentieke Italiaanse gerechten en natuurlijk bij elke gang een andere mousserende wijn die wij speciaal hebben geselecteerd. Naast verschillende prosecco's, zullen Franciacorta en TrentoDoc aan bod komen.


Meer weten over Menu Spumante? Lees wat culinair blogger Anne-Wies van Oosten van de tiende editie van Menu Spumante vond!


In Nederland is het natuurlijk totaal niet gebruikelijk om een bubbel met de maaltijd te combineren, maar in Italië weten ze dat mousserende wijn en eten heel goed samen kunnen gaan en dat willen wij jullie laten proeven.

Je wordt dus een avond compleet in de watten gelegd, maar je gaat ook nog iets leren over mousserende wijn! Naast een algemene introductie over de verschillende manieren om mousserende wijnen te creëren, ontvang je bij elke wijn een uitleg over de specifieke eigenschappen van de wijn, het verhaal en filosofie van de wijnboer waar wij mee werken en waarom wij juist deze wijn importeren.


Vroegboekvoordeel 

Wees snel met boeken, want op die manier kun je geld besparen! De kosten:

  • Boeken voor 04 november: € 79,-
  • Boeken voor 14 november: € 84,-
  • EXTRA AANBIEDING NU: € 79,-
  • Prijs vanaf 14 november: € 89,-

Deze prijs is per persoon en inclusief een zevengangendiner, zeven proefglazen bijpassende bubbels, een aperitief bij ontvangst, spoom, karaffen water en koffie - eigenlijk alles dus!


Aanvang 19:00 uur. Houd er rekening mee dat het volledige menu tot 23.00 uur zal duren.

Ristorante La Punta bevindt zich op Berlagestraat 3 te Rotterdam en is goed te bereiken met de Metro (halte Oosterflank). Klik hier voor een routebeschrijving.


Boekings gegevens


Persoonlijke gegevens

We gebruiken je e-mailadres en telefoonnummer alleen als er communicatie over je bestelling nodig is.

Account aanmaken (niet verplicht)

Een account aanmaken is niet verplicht maar wel handig bij volgende bestellingen. Je hoeft dan namelijk niet nog eens je gegevens in te vullen.
Als je een account wilt aanmaken, kies je hieronder je gebruikersnaam (tip: gebruik daarvoor je e-mailadres zodat je het niet vergeet) en een wachtwoord.

Factuur- en bezorgadres

Vul je factuuradres in.

Factuuradres

Opmerkingen voor De Proseccoslijterij

Heb je een vraag of aanvullende opmerking? Laat het ons weten via onderstaand veld.

 

Betaalwijze